Events

Paasbrunch

Onze jaarlijkse traditie: met Pasen brunchen we allen samen! Het is de start van het nieuwe buitenseizoen. Na de brunch volgt onze eerste gezamenlijke wandeling in de natuur.

Opendeurdag en wandel-, zoektocht

Elk jaar houden wij in de maand mei onze opendeurdagen. Vanaf dit jaar is daar ook onze wandel-, zoektocht aan verbonden die we willen laten uitgroeien tot een leuk evenement waar al onze leden aan deelnemen om onze manége in het daglicht te zetten.

Nachtwandeling

In de nacht van volle maan, einde juli begin augustus gaan we op nachtwandeling. Voor de durvers vertrekken we ’s nachts rond 24.00 uur voor een buitenwandeling van ongeveer 2 uur opzoek naar spoken en weerwolven.

St. Hubertuswijding

Jaarlijks gaan we op St Hubertuswijding. Die vindt meestal plaats op de eerste zondag van november. Wij trachten met zoveel mogelijk paarden aan deze wijding mee te doen. Iedereen krijgt zijn kans en bij teveel deelnemers worden de paarden verloot onder de kandidaten. Daarvoor gebruiken we steeds dezelfde onschuldige kinderhand, die van de voorzitter.

St. Niklaasstoet

Onze manege organiseert jaarlijks de St Niklaasstoet door Kalmthout en Heide. Iedereen mag deelnemen en de Sint wordt per koets door de straten gereden, begeleid door zoveel mogelijk kinderen en een tiental ruiters verkleed in zwarte Piet. Langzaamaan groeit dit evenement uit tot een waar spektakel. Na de stoet komt de Sint naar de manége waar hij de kinderen begroet en eventueel beloont met een geschenkje.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x